Lidmaatschap QM-Milch groep in de GMP+ Monitoring database

maandag 13 maart 2017

De Country Note GMP+ BCN-DE1 QM Milch biedt aanvullende veiligheidsvoorwaarden, met name gericht op het waarborgen van hoogwaardige kwaliteit en een hoogwaardig veiligheidsniveau van melkveevoeder dat wordt geleverd aan Duitse melkveehouderijen. Deze Country Note is opgesteld in samenwerking met een aantal van onze Duitse part-ners (DVT en DRV) en in nauwe samenwerking met QM-Milch e.V.

Onderdeel van de voorwaarden uit de Country Note is het (anoniem) delen van de analyseresultaten met GMP+ International en QM Milch. Hiermee kunnen alle deelnemers aan de Country Note aan QM Milch aantonen de gevraagde hoogwaardige kwaliteit te leveren. Het is dus in uw belang om uw analyseresultaten (anoniem) te delen!

 

Bent u al lid van de QM-Milch groep in de GMP+ Monitoring database?

Om lid te worden van de QM-Milch groep in de GMP+ Monitoring database en uw resultaten te kunnen delen dient u zich aan te melden via a het invullen van dit formulier krijgt u een bevestiging per e-mail met verdere uitleg over hoe u uw lidmaatschap kunt activeren.

U kunt gemakkelijk zien in de GMP+ Monitoring database of u al lid bent van de groep. Dit doet u door:

- in te loggen op onze website www.gmpplus.org;

- te klikken op ‘mijn monitoring’ in het paarse blokje ‘Mijn GMP+’;

- te klikken op ‘beheer groepen’ en vervolgens ‘lidmaatschap groepen’ in het menu aan de linkerzijde van het scherm;

Hier ziet u of u al lid bent van de groep of onze uitnodiging nog moet accepteren.

 

Tot slot

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om deze aan ons te stellen, bij voorkeur via info@gmpplus.org