Een terugblik op 25 jaar GMP+

dinsdag 12 december 2017

“Van beheersing naar verantwoordelijk ketenbeheer”. Nu we langzamerhand naar het nieuwe jaar gaan, willen we samen met u terugblikken op hoe ver we zijn gekomen.

Beste GMP+ Community,

GMP+ International blikt, samen met onze wereldwijde community op het gebied van veilig diervoeder, terug op een zeer bijzonder jaar. Niet alleen is onze community gegroeid naar het recordaantal van 17000 GMP+-gecertificeerde bedrijven, dit jaar hebben we ook het 25-jarig jubileum van ons schema gevierd. Ter gelegenheid daarvan hebben we een korte video gemonteerd van onze hoogtepunten als community. Naarmate we het nieuwe jaar naderen, nodigen we u uit om samen met ons terug te blikken op hoe ver we gekomen zijn: van beheersing tot verantwoord ketenbeheer.

Klik hier voor de GMP+ International Timeline video.

We kunnen het belang van onze gezamenlijke inspanningen als wereldwijde community niet genoeg onderstrepen. Alles dat we bereikt hebben, is slechts mogelijk gebleken doordat we samenwerken aan een gezamenlijk doel: Wereldwijde voederveiligheid.


Bedankt!

We kijken er naar uit om met u samen te blijven werken in het jaar dat voor ons ligt. En omdat we dit alleen samen kunnen, willen we u aanmoedigen om eventuele ideeën die u hebt over mogelijke verbeteringen aan onze dienstverlening, met ons te delen.

Namens ons gehele team bij GMP+ International, wensen we u heerlijke feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.