GMP+ International heeft een EWS meld app

woensdag 12 juli 2017

In 2016 heeft GMP+ International een onderzoek gedaan onder de EWS melders van 2015 en 1e helft 2016.

Hieruit bleek dat meer dan 65% van de melders de meerwaarde van EWS inziet. Ook bleek uit het onderzoek dat we worden ervaren als vriendelijk, dat we kennis van zaken hebben, en objectieve en informatieve informatie verstrekken. Er waren echter ook punten ter verbetering. EWS-melders gaven aan meer informatie van GMP+ International te willen ontvangen en dat melden makkelijker zou worden. 
Een eerste stap is in 2016 gezet door meer specifieke informatie te delen. Zo maakten we inzichtelijk welke producten met welke contaminanten en in welke landen in 2016 betrokken waren bij een EWS melding/case.

 

De EWS app van GMP+ International

Een volgende stap is de lancering van de EWS app, waarmee we melden onder andere vergemakkelijken. De app attendeert ook betrokken bedrijven, door middel van waarschuwingen, op actuele gevaren en risico’s in de markt. De app is een volgende stap om bedrijven optimaal te faciliteren om veilig diervoeder te produceren voor iedereen, wereldwijd.

In een paar eenvoudige stappen kunt u de juiste informatie in één keer versturen naar zowel GMP+ International, als uw certificatie instelling. Daarnaast zorgt de EWS Melder ervoor dat EWS waarschuwingen ook verstuurd worden naar gebruikers. Zo bent u direct op de hoogte van actuele waarschuwingen.

Uw melding komt direct binnen bij de juiste afdeling van GMP+ International. Daarnaast kunt u gemakkelijk foto’s en documenten bijvoegen.

De app is te downloaden voor zowel IOS als Android smartphones – zoek op “EWS Melder” in uw store.