Update uw HACCP plan in GMP+ Database

donderdag 27 juli 2017

Resultaten van 2016 en data op vernieuwde wijze voor u beschikbaar.

Resultaten van 2016

Jaarlijks worden de analyseresultaten van ruim 20.000 monsters ingevoerd in de GMP+ Monitoring database en (anoniem) gedeeld met de GMP+ Community. Deze schat aan informatie is samengevat in de vandaag gepubliceerde infographic over de resultaten van 2016. 

 

Data op vernieuwde wijze voor u beschikbaar

Als actieve gebruiker van de GMP+ Monitoring database kunt u op elk moment de informatie in de GMP+ Monitoring database raadplegen. Op uw verzoek hebben we de namen van de rapportages aangepast en ook is er daarnaast een nieuwe rapportage beschikbaar. Wilt u onbeperkt gebruik maken van alle informatie van andere GMP+ deelnemers dan is het enige dat u hoeft te doen zelf (anoniem) uw analyseresultaten delen met de GMP+ Community. Uiteraard is onze handleiding hierop aangepast.

 

Beschikbare rapportages

Zodra u bent ingelogd in de GMP+ Monitoring database kunt u de beschikbare rapportages vinden onder het menu-item ‘rapportages’. Onderstaand een weergave van deze pagina:

 

Wij hebben niet alleen de rapportages in naam verbeterd, maar ook dat we een nieuwe rapportage toegevoegd. Ook kunt u nu via de vinkjes aangeven welke resultaten u in de rapportage terug wilt zien (uw eigen resultaten, die van de groep waar u lid van bent en/of de GMP+ Community). Zo hebben we de gebruiksvriendelijkheid voor u verbeterd!

 

Oude naam

Nieuwe naam

Wat kunt u verwachten van deze rapportage?

Rapportage alle (on)gewenste stoffen per product

1 product, alle (on)gewenste stoffen

Laat alle gevonden (on-)gewenste stoffen in één specifiek product zien.

(nieuw!)

 

1 (on)gewenste stof, alle producten

Laat alle producten zien waar één specifieke (on-)gewenste stof in geanalyseerd is.

Rapportage combinatie (on)gewenste stof & product

1 (on)gewenste stof, 1 product: samenvatting resultaten per land

Laat van geselecteerde combinatie zien hoeveel monsters er zijn genomen en hoeveel er daarvan aan de norm voldoen (waar een norm beschikbaar is).De resultaten worden weergegeven per land.

Overzicht combinatie (on)gewenste stof & product

1 (on)gewenste stof, 1 product: individuele resultaten

Toont alle individuele resultaten van de geselecteerde combinatie van 1 product en 1 (on-)gewenste stof.

Rapportage benchmark

1 (on)gewenste stof, 1 product: benchmark

Toont hoe de bedrijfseigen resultaten zich verhouden tot een groep of de GMP+ community.

 

Download Excel van eigen resultaten


Naast bovengenoemde standaard rapportages, is het ook mogelijk om de eigen resultaten te downloaden in een Excel bestand vanaf de homepage van de GMP+ Monitoring database. Vanaf nu kunt u hier niet alleen de ‘definitieve monsters’ downloaden, maar ook monsters met een andere status. Wanneer u bijvoorbeeld uw laboratorium analyseresultaten heeft laten insturen naar de database (status geanalyseerd), kunt u in de Excel snel de resultaten controleren en zien of u de resultaten definitief kunt maken en kunt delen met de GMP+ Community.