Welkom voor LL-C Certification, de 32e Certificatie-instelling

donderdag 31 augustus 2017

We zijn verheugd om in ons 25-jarig jubileumjaar aan te mogen kondigen dat we onze 32e Certificatie-instelling hebben geaccepteerd, te weten LL-C Certification uit Tsjechië.

Met aanwezigheid in meer dan 60 landen, een aantal dat nog ieder jaar groeit, heeft LL-C Certification reeds uitgebreide ervaring in veel industrieën, zoals Landbouw, Internationale Handel en Detailhandel. 

Karolína Macháčková van LL-C Certification: “We zijn al een aantal jaar actief op het gebied van food safety management. Op basis van de ervaring die we hebben opgedaan, willen we onze portfolio uitbreiden en ons ook richten op feed safety management. 

We willen graag uitgebreide diensten leveren aan onze klanten, hetgeen ons in staat stelt om ons te ontfermen over alle onderdelen van productie, handel en transport van feed safety management. 

Productiekwaliteitsborging evenals geleverde diensten zijn indirect van invloed op ons allen. Om die reden is het in ons belang om die kwaliteit van die diensten zo hoog mogelijk te houden en de nadruk te leggen op voortdurende ontwikkeling, hetgeen zorgt voor economische stabiliteit voor onze klanten en een betere toekomst voor de generaties die volgen.” 

Bezoek onze website www.gmpplus.org voor alle GMP+ International-geaccepteerde certificatie-instellingen.