2018.01.09 OVID - NL

dinsdag 9 januari 2018

Vrijwel de gehele Duitse diervoederketen werkt samen met GMP+ International. OVID, de vereniging van oliezaadverwerkers in Duitsland heeft zich aangesloten bij het Ketenpartnerprogramma van GMP+ International. De partijen zullen samenwerken voor de feed safety assurance in oliezaadmeel.

OVID, afkorting voor  ‘Verband der ölsaatenverarbeitenden Industrie in Deutschland’, vertegenwoordigt de oliezaden en plantaardige olie-industrie in vergaderingen met beleidsmakers, ondernemers en wetenschappers.

 

Betrokkenheid vergroten

Als Ketenpartner van GMP+ International, behartigt OVID de belangen van de 18 aangesloten Duitse bedrijven. Hun voornaamste producten en bijproducten zijn belangrijke grondstoffen en een centraal onderdeel voor de productie van levensmiddelen en diervoeder.

GMP+ International betrekt belanghebbenden voortdurend bij haar activiteiten. Het doel daarvan is het vergroten van de ondersteuning en betrokkenheid, om zo de gehele keten te beschermen. Daarnaast stellen samenwerkingsverbanden GMP+ International in staat om producten en diensten te ontwikkelen die gericht zijn op de markt.

 

Sterke band

“De relatie van GMP+ International met de Duitse markt is de afgelopen 20 jaar erg sterk geweest”, aldus Managing Director Johan den Hartog.
“Samen met OVID zullen we programma’s ontwikkelen en promoten om onze betrekkingen met de Duitse Markt te intensiveren. We leggen ons beiden toe op het vergroten van de rol van de industrie m.b.t het bieden van kwaliteit en veilige grondstoffen.”

 

Doe vandaag nog mee aan ons Ketenpartnerprogramma 

We moedigen handelsverenigingen aan om mee te doen en zich aan te melden als GMP+-partner. Laat uw stem horen in ons Ketenpartnerprogramma. Neem contact op met GMP+ International.