Nieuwe GMP+ Website & Portal

maandag 4 juni 2018

Dit is een spannende tijd om onderdeel te zijn van onze GMP+ community! Want over een week, op maandag 11 juni, betreden we het nieuwe hoofdstuk van GMP+ International met een geheel nieuwe styling en volledig herziene communicatietools.

In deze nieuwsbrief verschaffen we u praktische informatie over de aanstaande wijzigingen aan onze website, portal en nieuwsbrief. Bent u klaar voor de lancering?

GMP+ website

De website is volledig opnieuw ontworpen om bezoekers op gebruiksvriendelijker wijze van dienst te zijn, met eenvoudige navigatie en duidelijkere informatie. De website biedt u alle informatie over het GMP+ Feed Certification scheme en het laatste nieuws van GMP+ International, ondersteund door video’s, artikelen en blogs.

GMP+ Portal

De vernieuwde GMP+ Portal bevat onze nieuwe GMP+ Library, met daarin de meest recente en historische EWS-informatie, evenals relevante ondersteunende documenten. Naast deze nieuwe functie vindt u hier de GMP+ Bedrijvendatabase, Feed Support Products en de GMP+ Monitoring database. Voor toegang tot de GMP+ Portal ontvangt u een nieuwe login en wachtwoord. En vanaf nu hebt u de mogelijkheid om uw eigen wachtwoord te wijzigen binnen de profielinstellingen van de Portal.

GMP+ E-mail Alert

Met de nieuwe GMP+ E-mail notificatieservice worden GMP+ gecertificeerde bedrijven en Certificatie Instellingen automatisch op de hoogte gesteld van verplichte wijzigingen in het certificatieschema (zoals bijgewerkte standaarden), intrekkingen en schorsingen en EWS notificaties. Alle GMP+ gecertificeerde bedrijven en Certificatie Instellingen ontvangen deze updates via het e-mailadres dat zij hebben geregistreerd in de Portal.

GMP+ Nieuws

Met ingang van deze maand sturen we een nieuwe maandelijkse nieuwsbrief die interessante updates bevat over GMP+ International, evenementen en ontwikkelingen in de diervoederindustrie. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd aan alle huidige abonnees. Als u zich nog niet hebt ingeschreven, dan kunt u dat hier doen.

Alle online tools van GMP+ zullen beschikbaar zijn in het Engels (standaard), Nederlands, Duits en Pools. Via onze website leest u alle informatie en updates in andere talen door de Google Translate-knop te gebruiken.

Let op: offline periode Van Vrijdag 8 juni, 17:00 CEST, tot Maandag 11 juni, 09:00 CEST, zijn de GMP+ website en GMP+ Portal niet beschikbaar. Dit betekent ook, dat alle GMP+ databases, zoals de Bedrijvendatabase en GMP+ Monitoring database gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Indien u nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bellen of ons een e-mail te sturen via onze Helpdesk.

GMP+ International