Nieuw bedrijvenregistratienummer

dinsdag 19 juni 2018

Er is een nieuw GMP+ bedrijven registratienummer ontwikkeld voor onze gecertificeerde bedrijven voor een betere herkenbaarheid en onderlinge overeenstemming. GMP+ gecertificeerde bedrijven en Certificatie Instellingen hebben 6 jaar de tijd om al hun documenten aan te passen.

Er zijn nieuwe GMP+ registratienummers voor bedrijven bekend gemaakt als onderdeel van de nieuwe GMP+ Portal. Vorige week heeft GMP+ International de nieuwe GMP+ Portal gelanceerd. De portal bestaat uit een database en wordt mogelijk gemaakt door zeer betrouwbare technologie (Microsoft Dynamics). Hierdoor kunnen wij en u gebruik maken van een nieuw IT systeem dat veel flexibeler en efficiënter is. Onderdeel van al deze verbeteringen is onder andere dat we zowel de registratienummers voor GMP+ gecertificeerde bedrijven en Certificatie Instellingen hebben vernieuwd. Uw nieuwe registratienummer kunt u terugvinden in de GMP+ Company Database.

Wat kunt u doen?

We raden u aan uw GMP+ registratienummer te checken in de GMP+ Company Database. Als uw bedrijf een nieuw registratienummer heeft, kunt u deze terug vinden in de kolom ‘ Registratienummer’. U heeft  6 jaar de tijd om eventuele nieuwe registratienummers te verwerken in uw documenten en te communiceren naar klanten. Tot 1 juli 2024 zullen beide, zowel de oude als het nieuwe registratienummers, geldig zijn en kunt u deze gebruiken voor uw documenten en GMP+ certificaat.

Bij GMP+ International blijven we leren van uw feedback en bieden we u oplossingen voor wijzigingen in de marktvraag. Indien u vragen hebt met betrekking tot dit bericht, neem dan contact op met GMP+ International: www.gmpplus.org of bel +31 (0)70 307 4120.