GAFTA Samenwerkingsevent

vrijdag 29 juni 2018

GMP+ International is altijd op zoek naar partners voor het organiseren van seminars en workshops, om zo informatie te verspreiden over het belang van voederveiligheid. GAFTA heeft op deze oproep gereageerd en heeft onlangs met succes twee events georganiseer

Samenwerking

Begin 2018 kwamen GMP+ International en The Grain and Feed Trade Association (GAFTA) overeen samen te werken met betrekking tot cross-promotionele events in Azië en het Midden-Oosten. Het doel van dit samenwerkingsverband is om er samen voor te zorgen dat voederveiligheid bevorderd wordt en om basiskennis te verschaffen over de handelsvoorwaarden op het gebied van de internationale graanhandel.

De events

GMP+ International en GAFTA zijn overeengekomen om de participatie in VIV MEA in Abu Dhabi in februari en VICTAM 2018 in Bangkok afgelopen maand te ondersteunen. Vertegenwoordigd door Jade Dyson, directeur bij GAFTA-Singapore, hebben we een seminar van 3 uur georganiseerd waarin we het hebben gehad over de mate waarin de MEA en Aziatische regio’s gereed zijn voor de toekomst van voederveiligheid.


VICTAM 2018 , GMP+ Speakers: Van links naar rechts: Dinant Wolters, Jade Dyson, Dr. Heren Lourens, Justyna Maczynska en Johan den Hartog

Voorbereid op de toekomst van voederveiligheid?

Dit was een interessant onderwerp dat we bespraken in VIV en VICTAM, waaraan bedrijven vanuit diverse sectoren deelnamen vanuit het Midden-Oosten, Afrika en Azië. Hierbij hebben we ons gericht op: Wat is voederveiligheid en het belang van bewustwording. Hoe voederveiligheid bedrijven toegang kan verschaffen tot de internationale markt. Ten slotte: wat zijn de handelsgaranties, voorwaarden en het beleid wanneer een bedrijf wil uitbreiden naar andere landen.

Naast GMP+ International en GAFTA, hebben we ook diverse bedrijven uitgenodigd om te voorzien van bevindingen en hun succesverhalen te delen, zoals Al Ghurair Food, Aliphos, Darling Ingredients en Trouw Nutrition.


Photo during VIV MEA Seminar

We zullen voedselveiligheid overal ter wereld blijven bevorderen.

Alle informatie over geplande GMP+ workshops, seminars en events vindt u op onze website.