QS Qualität und Sicherheit GmbH

vrijdag 30 november 2018

Op 10 september 2018 hebben we u geïnformeerd over de gesprekken, die we op dit moment voeren met QS over onaangekondigde audits.

Vorige week hadden we een constructieve vergadering met QS. Voor QS zijn onaangekondigde audits een essentieel onderwerp dat QS geborgd wil hebben voor producenten die leveren aan QS-gecertificeerde bedrijven. Op dit moment werken we samen aan een oplossing hiervoor die zowel praktisch en haalbaar is, met betrekking tot onze wederzijdse erkenning. U mag ervan uitgaan dat GMP+ International altijd rekening houdt met eventuele consequenties voor al onze gecertificeerde bedrijven. Wij staan immers met trots voor kwalitatief hoogwaardig veilig diervoeder en betrouwbaarheid.

Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen we u hiervan op de hoogte stellen. Op 10 september 2018 hebben we u geïnformeerd over de gesprekken, die we op dit moment voeren met QS over onaangekondigde audits. Vorige week hadden we een constructieve vergadering met QS. Voor QS zijn onaangekondigde audits een essentieel onderwerp dat QS geborgd wil hebben voor producenten die leveren aan QS-gecertificeerde bedrijven.

Op dit moment werken we samen aan een oplossing hiervoor die zowel praktisch en haalbaar is, met betrekking tot onze wederzijdse erkenning. U mag ervan uitgaan dat GMP+ International altijd rekening houdt met eventuele consequenties voor al onze gecertificeerde bedrijven. Wij staan immers met trots voor kwalitatief hoogwaardig veilig diervoeder en betrouwbaarheid.

Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen we u hiervan op de hoogte stellen.