GMP+ International lanceert “Trainingsprogramma”

donderdag 31 januari 2019

Johan den Hartog, Managing Director: “We zijn zeer verheugd om aan te mogen kondigen dat we ons allereerste “Trainingsprogramma” hebben gelanceerd bij GMP+ International. We zijn een eenjarig programma gestart voor de trainees, waarin we hen een 360-graden ontwikkelingsprogramma bieden, waarin alles gedekt wordt dat GMP+ International te bieden heeft. Tijdens het programma zullen ze alles ontdekken dat ze moeten weten over onze producten, diensten en de immer belangrijke GMP+ Community. Het trainingsprogramma helpt hen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden en ervaringen, maar wij zullen daarnaast de vruchten plukken van hun culturele diversiteit en de ervaringen die zij meebrengen naar GMP+ International. We wensen hen veel succes tijdens hun trainingsprogramma bij GMP+ International en we verheugen ons op een succesvol trainingsprogramma!”

Chao komt oorspronkelijk uit China en is 25 jaar. Hij heeft stage gelopen bij de Chinese General Administration for Quality Supervision, Inspection and Quarantine en bij de leerstoelgroep Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Wageningen. Zijn Bachelor en Master opleiding waren gericht op levensmiddelenkwaliteit en -veiligheid. Hij is van mening dat de veiligheid en kwaliteit van diervoeder van grote invloed is op de levensmiddelen die we consumeren. Om die reden heeft hij, na het behalen van zijn diploma aan de Universiteit van Wageningen in 2018, besloten om zich aan te melden voor het trainingsprogramma bij GMP+ International. In zijn vrije tijd speelt Chao graag voetbal en reist hij door Europa.

Madhura, 23, haalde haar MSc in Food Safety aan de Universiteit van Wageningen in 2018. Ze komt oorspronkelijk uit Mumbai in India, en besloot na het behalen van haar diploma in Nederland te blijven om praktijkervaring op te doen in de Nederlandse Agri-Food industrie. Madhura heeft veel interesse in overheidsbeleid en daarom heeft ze zich aangemeld bij het trainingsprogramma van GMP+ International. Ze wil een bijdrage leveren aan het bedrijf door haar kennis toe te passen op het gebied van regelgeving, levensmiddelen keten en wetenschapscommunicatie. In haar vrije tijd experimenteert Madhura graag in de keuken, schrijft ze voor haar blog en reist ze veel.

Mitchyka Endhoven is 21 jaar oud en geboren in Honselersdijk, Nederland. Mitchyka’s vader was eigenaar van een rozenkwekerij, en hier komt haar passie voor de agrarische sector vandaan. In 2018 behaalde ze haar Bachelor Agrarische Bedrijfskunde aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Het laatste jaar van haar studie besteedde ze aan het aanscherpen van haar vaardigheden als internationaal adviseur op het gebied van nertshouderijen. Ze heeft in verschillende landen gewerkt, zoals Duitsland, Zuid-Afrika, Roemenië en Polen. Ze is enthousiast en gemotiveerd om de internationale wereld van landbouw en voederveiligheid te ervaren met het trainingsprogramma.

Giacomo is 26 jaar geleden geboren in een dorp in het noorden van Italië. De beginjaren van zijn opleiding combineerde hij met wedstrijdzwemmen en in zijn vrije tijd is hij nog altijd fervent zwemmer. Hij groeide op in nauw contact met boerderijdieren en de natuur, dankzij de boerderij van zijn grootouders. Giacomo heeft gestudeerd en gewerkt in Italië, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, in verschillende sectoren. Zijn passie voor voedsel bracht hem ertoe zijn Master Food Quality Management te halen aan de Universiteit van Wageningen, een opleiding die hij met succes afrondde in 2018.

Indien u ze succes wilt wensen, of uw feedback of vragen wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de GMP+ International Helpdesk.