Update GMP+ Geregistreerde Consultants

donderdag 28 februari 2019

Na het vernieuwen van de voorwaarden voor het GMP+ Geregistreerde Consultantsprogramma, kunnen we met trots aankondigen dat we zijn gegroeid naar 11 consultancy bedrijven met 19 consultants.

GMP+ Geregistreerde Consultants zijn lokale en onafhankelijke, door ons geaccepteerde professionals, die bedrijven adviseren over de implementatie van het schema. Ze zijn zeer gekwalificeerd door hun ervaring in de diervoedersector, hun kennis op het gebied van feed safety management en hun vaardigheden op het gebied van consultancy. Ze zijn regionaal actief in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika en een aantal ook internationaal.

GMP+ Geregistreerde Consultants kunnen heel nuttig zijn bij de implementatie van feed safety assurance. Ze kunnen uitleg geven over de basisvoorwaarden en normatieve documenten, helpen bij de implementatie van de standaarden en zij kunnen interne training geven aan werknemers.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen op het gebied van feed safety assurance? Zo ja, breng dan een bezoekje aan onze GMP+ Geregistreerde Consultants website om te ontdekken welke consultant beschikbaar is in uw regio! We adviseren u om eerst GMP+ D1.2 Toelichting te lezen.