Welkom COTECNA Inspection India Private Limited bij de GMP+ Community!

woensdag 29 mei 2019

COTECNA Inspection India Private Limited is onlangs geaccepteerd als nieuwe Certificatie Instelling voor GMP+ Feed Safety Assurance certificatie. We zijn trots dat we wereldwijd 32 certificatie-instellingen, 2 Critical Locations en meer dan 372 GMP+ auditoren hebben, die wereldwijd verantwoordelijk zijn voor GMP+ certificatie.

COTECNA Inspection India Private Limited (hierna te noemen) COTECNA  is een Certificatie Instelling die actief is in de agrosector. COTECNA  is onderdeel van een wereldwijd netwerk van 3000 werknemers in 100 kantoren en gecertificeerde laboratoria in meer dan 50 landen. COTECNA is begonnen als familiebedrijf maar bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar. De kernactiviteiten van het bedrijf bestaan uit onderzoek, inspectie, verificatiediensten en certificatie. COTECNA heeft GMP+ FSA certificatie aangevraagd voor de scopes productie van voedermiddelen, handel in diervoeder, op- en overslag van diervoeder, maar verwacht dit op korte termijn uit te breiden met aanvullende GMP+ scopes.

COTECNA’s eerste focus voor GMP+ certificatie ligt op India, Maleisië, Oman, Indonesië en Nederland.

COTECNA is verheugd om het GMP+ FSA certificatie aan te kunnen bieden. Het biedt veel mogelijkheden voor de verkoop van diervoeder in de binnenlandse en internationale markt.


Mevr. E. van Dorssen & Dr. Sudhir K Gupta, VP – South & South East Asia Managing Director

We zijn blij dat we COTECNA mogen verwelkomen bij de GMP+ Community en verheugen ons op de samenwerking. Bezoek onze website voor alle door GMP+ International geaccepteerde Certificatie Instellingen.