We verwelkomen Baltic Control Certification A/S bij de GMP+ Community!

vrijdag 26 juli 2019

Baltic Control Certification A/S (hierna te noemen Baltic Control) is geaccepteerd als Certificatie Instelling voor GMP+ Feed Safety Assurance (GMP+ FSA) certificatie. We kunnen met trots verkondigen dat we nu 33 Certificatie Instellingen hebben, 2 Critical Locations en meer dan 372 GMP+ auditoren voor GMP+ certificatie, overal ter wereld.

GMP+ International verwelkomt Baltic Control bij onze GMP+ community.

Baltic Control is een geaccrediteerde Certificatie Instelling in overeenstemming met ISO/IEC 17065:2012. In 1980, startte een Deense familie het vrachtbedrijf als toezichthoudende dienstverlener met nadruk op leveringen van granen in Scandinavië.

De internationalisering was een feit nadat verschillende wereldwijde contracten waren getekend, onder andere met inkooporganisaties van de overheid in verschillende landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika en de Europese Commissie in Brussel. Dit maakte van Baltic Control een meer gediversifieerd bedrijf dat inspectiediensten levert voor verschillende producten, zoals industriële goederen, consumentengoederen, mineralen en metalen.

In 2007 breidde Baltic Control haar activiteiten voor productcertificatie uit, en direct met succes. Tegenwoordig worden er per jaar ongeveer 15000 audits met focus op de Agri- en levensmiddelensector uitgevoerd, voornamelijk in Scandinavië, Duitsland en Polen.

 Baltic Control is geaccepteerd voor GMP+ FSA certificatie voor de scopes:
- productie van voedermiddelen,
- handel in diervoeder,
- op- en overslag van diervoeder.

GMP+ International verheugt zich op een prettige en constructieve samenwerking.

U vindt de contactgegevens van Baltic Control op onze portal.

Bezoek onze website voor alle door GMP+ International geaccepteerde Certificatie Instellingen.