Wij verwelkomen Bureau Veritas Polska Sp. z o.o. bij de GMP+ Community!

donderdag 29 augustus 2019

Bureau Veritas Polska Sp. z o.o. is geaccepteerd als kritieke locatie voor GMP+ Feed Safety Assurance (GMP+ FSA) certificatie. We kondigen met trots aan dat we nu 33 Certificatie Instellingen hebben, 3 Kritieke locaties en meer dan 372 GMP+ auditors die samen zorgen voor wereldwijde GMP+ feed certification.

Wat is een Kritieke locatie?

Kritieke locaties zijn locaties van derden die één of meer belangrijke activiteiten uitvoeren namens onze geaccepteerde Certificatie Instellingen. We willen er zeker van zijn dat de contractuele link tussen GMP+ International, de Certificatie Instelling en de derde partij veilig is. Om die reden zijn we begonnen met het accepteren en goedkeuren van Kritieke locaties.

Bureau Veritas Polska Sp. z o.o. is geaccrediteerd door het Poolse Centre of Accreditation in overeenstemming met ISO/IEC ISO17065:2013-03.

Bureau Veritas werd opgericht in 1828 en is wereldwijd toonaangevend op het gebied van Testen, Inspectie en Certificatie (TIC). Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige diensten die klanten helpen voldoen aan de toenemende uitdagingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieuvriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid.

Ook tegenwoordig blijft Bureau Veritas de nadruk leggen op het creëren van sterk vertrouwen tussen bedrijven, consumenten en overheidsinstanties.

Bureau Veritas heeft de afgelopen 25 jaar een sterke aanwezigheid opgebouwd in Agro-Food industrie in Polen. In deze context is de ontwikkeling van de acceptatie van Bureau Veritas door GMP+ International één van de eerste stappen richting het versterken van onze positie op het gebied van feed safety certificatie. Voor Bureau Veritas Poland is het bereiken van de status Kritieke locatie een bevestiging van hun expertise en hun competenties. Het helpt hen nog betere diensten bieden aan honderden klanten in Polen.

We kijken uit naar een prettige en constructieve samenwerking.

U vindt contactgegevens van Bureau Veritas Polska Sp. z o.o. op de GMP+ Portal

Bezoek onze website voor alle door GMP+ International geaccepteerde Certificatie Instellingen.