Eerste harmonisatietraining is een groot succes

maandag 30 september 2019

Eerste harmonisatietraining voor GMP+ Registered consultants is groot succes. GMP+ International heeft de harmonisatietraining georganiseerd om de samenwerking te harmoniseren en om de kennis van onze Registered consultants te vergroten.

In september hebben we de eerste harmonisatietraining voor GMP+ Registered consultants georganiseerd. 14 consultants uit landen zoals Brazilië, Italië, Argentinië, Marokko, Hongarije, Frankrijk, de Oekraïne en Nederland hebben deelgenomen deze training.

Ons doel

Ons voornaamste doel met deze training was het harmoniseren van de samenwerking en de kennis van onze Registered consultants te vergroten. Registered consultants zijn de ambassadeur van GMP+ International. Daarom was het belangrijk dat de consultants van elkaar konden leren en ervaringen konden delen. Tijdens de training hebben we hier veel aandacht aanbesteed.

Het programma

We zijn het driedaagse programma gestart met anderhalve dag klassikale training. Tijdens deze training hebben we praktische ervaringen en casestudies gedeeld. Aan het eind van dag twee, hebben de consultants een assessment gedaan. En de laatste dag stond in het teken van een excursie aan grondstofhandelaar Cefetra BV en diervoedercoöperatie ”De Samenwerking”. Het was een fantastische ervaring en we kijken er naar uit om in de toekomst meer van dit soort trainingen te organiseren.